Caroli bjuder upp generation Z

Caroli bjuder upp generation Z

Caroli ville locka en yngre målgrupp till köpcentrat. Eminent vred upp volymen rejält och skapade ett pop up-event där mode mötte streetdance. Och visade att upplevelser är king i en digital värld.På Caroli kan man hitta eftertraktade klädmärken som NA-KD, Soft Rebel, Champion och Under Armour för upp till 70% rabatt. Utmaningen är att nå ut med det budskapet till unga kunder som inte har vägarna förbi och hellre konsumerar digitalt. 

Pop up-event sätter Caroli i spinn

Eminent såg möjligheterna med köpcentrats stora ytor mitt i en stad som älskar streetdance. En dj och professionella dansare bjöds in för att visa kläder genom dansstilar som house, hip hop och afro beat. 

Tre fashion shows genomfördes under ledning av kända Malmökoreografen Maria Malmström, som tidigare jobbat med både Ariana Grande och Madonna. Mellan showerna bjöds besökare in till workshops där man kunde testa streetdance gratis.

“Tillsammans med Eminent har jag skapat ett event som tar plats och ge liv åt alla sinnen. Det låter, syns och utmanar. Som en gatufest fast inomhus.”

Maria Malmström, koreograf.

Succé på plats och i nya kanaler

Trots hård konkurrens från etablerade danstävlingar samma dag upptäckte en ny kundgrupp Caroli. Samtidigt öppnades dörrarna för marknadsföring via Snapchat. Inläggen inför eventet visades över 20 000 gånger och aktiviteten på Instagram nådde all time high. Förutom försäljningsökningen lyckades vi visa en ny sida av Caroli som togs emot med öppen famn.

“Att hitta aktiviteter i gränslandet mellan det kulturella och kommersiella är en del av framtiden för ett köpcentra som Caroli.” 

Audun Ribe, fastighetsförvaltare på Corem som äger Caroli.

På Eminent har vi både kompetens, lång erfarenhet och ett stort kontaktnät inom eventbranschen. Har du ett varumärke som kan stärkas med hjälp av upplevelser är du välkommen att kontakta oss!


Eric Malmberg

Projektledare
+46 701 – 54 58 03
eric@eminentreklambyra.se  Se fler case

Söker du en byrå som är bra på både kommunikation och relationer?
Välkommen att kontakta Eminent, så berättar vi mer om vad du vinner på att välja en husbyrå.

OSKAR LÄRN
VD, projektledare

+46 704 – 95 82 14
oskar@eminentreklambyra.se

Stora Nygatan 40
211 37 Malmö
info@eminentreklambyra.se
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö
info@eminentreklambyra.se

© 2021 Eminent Reklambyrå