ICA Malmborgs gör catering till en hjärtefråga

ICA Malmborgs gör catering till en hjärtefråga

Vi ska kunna mäta oss med en restaurang när det gäller catering. Vi gör supermat! Så sa vår kund ICA Malmborgs och vi såg ingen anledning att tvivla. Såhär skapade Eminent ett koncept som orkade bära de stora orden.ICA Malmborgs butiker i Malmö och Lund ville nå ut med sin catering digitalt. Slå ett slag för hjärtefrågor som hållbarhet och god service. Visa upp sitt stolta skafferi med råvaror av toppkvalitet. Spegla trendkänslan kring olika matinfluencers. Men ICAs plattform för catering gav inte utrymme för allt det goda.

Inspiration, inspiration, inspiration!

Eminent fick förtroendet att bygga upp helt nya cateringsidor. Vi skapade ett fräscht formspråk som lyfte maten. Rätterna fotograferades uppifrån som på ett dignande festbord. Vi såg till att bilder, budskap och grafik jobbade tillsammans för att lyfta erbjudandet. Färg, form och ord väckte smaklökarna via skärmen.

Drömmen blev sann

Idag har ICA Malmborgs ett cateringkoncept som är lika tydligt på hemsidan som i digitala kanaler och i butikerna. Ett koncept som lovar stort och inte sviker på vägen till dukat bord. Butikernas catering har växt till en egen inspirerande avdelning med rätt att använda superlativ. Och kunderna har fattat att ICA Malmborgs catering är riktigt läcker. Mums säger vi på Eminent!

Vi är riktigt bra på att skapa knivskarp lokalanpassad marknadsföring utifrån ett starkt centralt varumärke. Har du ett erbjudande på hemma plan som behöver lyfta? Kontakta oss.


Oskar Lärn

VD / Projektledare
+46 704 – 95 82 14  
oskar@eminentreklambyra.se  Se fler case

Söker du en byrå som är bra på både kommunikation och relationer?
Välkommen att kontakta Eminent, så berättar vi mer om vad du vinner på att välja en husbyrå.

OSKAR LÄRN
VD, projektledare

+46 704 – 95 82 14
oskar@eminentreklambyra.se

Stora Nygatan 40
211 37 Malmö
info@eminentreklambyra.se
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö
info@eminentreklambyra.se

© 2021 Eminent Reklambyrå