Kronan 5

Landskrona Stadsutveckling har som uppdrag att göra Landskrona till en attraktiv stad. Som ett led i detta har man satsat på en ambitiös fastighetsutveckling.

Utmaningen
När den centralt belägna fastigheten Kronan 5 skulle renoveras och förvandlas till bostadsrätter fick vi på Eminent i uppdrag att sköta marknadsföringen för hela projektet. Några av utmaningarna var att intressera köpare utanför Landskrona och att lyfta fram den positiva förändringen i området kring fastigheten.

Vår lösning
Kronan 5 är en unik och vacker sekelskiftesbyggnad på centralt läge i Landskrona.
Vi valde att ta fram ett formspråk som matchade byggnadens tidsera med en modern touch. Detta i linje med fastighetens renovering. Uppdraget inkluderade framtagande av grafisk form, fotografering, copy och produktion av såväl säljkataloger som hemsida för projektet. Vårt strategiska arbete i projektet ledde också till samarbete med mäklaren för att hålla linjen för det totala konceptet.

Lägenheterna i Kronan 5 bjuder på det bästa av förra sekelskiftet med stilrena kakelugnar, stuckaturer i originalskick, parkettgolv och en takhöjd på tre meter.

Resultat
Projektet har fått stor uppmärksamhet i och utanför Landskrona, och de nyrenoverade bostadsrätterna har blivit mycket efterfrågade. Området har fått positiv uppmärksamhet och flera av köparna kommer från andra delar av Sverige.