Husbyrå

Eminent är en reklambyrå som hjälper dig med marknadsföring. Men i själen är vi en husbyrå. Det präglar hur vi jobbar och förhåller oss till varandra. Det speglar sig i långa och nära relationer med våra kunder. Att vi är en husbyrå skiljer oss från andra.

Begreppet husbyrå speglar andan som växt fram på Eminent under mer än 20 år. Djupt engagemang som möter skön stämning. En eminent och jordnära arbetsfilosofi som känns bra för både oss och våra kunder.

Lite som en inhousebyrå

Eminent är en reklambyrå som sitter inom dina fyra väggar men ändå inte. Fast det känns så. Ett team drivna kollegor du kan lita på i stort och smått, som lever och andas din affär som om vi vore en del av företaget.

Prestige tror vi inte på

Hellre samarbete präglat av öppenhet, där vi dedikerat arbetar med ditt varumärke och blir en viktig strategisk röst för ditt företag. Skapar synergier som öppnar nya dörrar och överträffar dina förväntningar.

Vi älskar långsiktiga relationer

Många av våra kunder ser oss som medarbetare snarare än leverantörer. En sparringpartner som tillför marknadsperspektiv och know-how. Utmanar tankar och tar dem ett varv till. Avlastar utan att kompromissa med kontrollen. Så är det att jobba med en husbyrå.

Lär känna teamet!

Söker du en byrå som är bra på både kommunikation och relationer?
Välkommen att kontakta Eminent, så berättar vi mer om vad du vinner på att välja en husbyrå.

OSKAR LÄRN
VD, projektledare

+46 704 – 95 82 14
oskar@eminentreklambyra.se

Stora Nygatan 40
211 37 Malmö
info@eminentreklambyra.se
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö
info@eminentreklambyra.se

© 2021 Eminent Reklambyrå