Företagsrekonstruktion made easy

Företagsrekonstruktion made easy

Det finns läskiga ord i näringslivet. Rekonstruktion, obestånd och konkurs är några sådana. Ackordscentralen tog Eminent till hjälp för att reda ut begreppen och nå ut till en yngre målgrupp.UTMANING

Sedan 1857 har Ackordscentralen med framgång hjälpt företag med betalnings- eller lönsamhetsproblem att utveckla och förbättra verksamheten. Det vet att en företagsrekonstruktion är en utmärkt möjlighet att driva bra verksamheter vidare. Men juridiken är komplicerad och sååå svår att förklara.

LÖSNING

Eminent producerar fyra filmer anpassade för sociala medier. Under lättsamma former och i intervjuformat förklaras vad företagsrekonstruktion innebär och hur det fungerar. Ett effektivt sätt att nå ut till en ny publik med juridisk information som annars är svår att hitta. Förklara vilka möjligheter en rekonstruktion faktiskt innebär – på vanlig svenska så att alla förstår.

RESULTAT

Ackordscentralen har lyckats nå en yngre målgrupp på deras villkor. Tagit rollen som en trygg och erfaren källa till kunskap. En axel att luta sig mot som väcker sympati och stärker  varumärket.

Vi på Eminent tror på att göra krånglig men viktig information tillgänglig för fler. Ackordscentralen möter en ny publik via skärmen. Smart!


Oskar Lärn

VD / Projektledare
+46 704 – 95 82 14  
oskar@eminentreklambyra.se  Se fler case

Söker du en byrå som är bra på både kommunikation och relationer?
Välkommen att kontakta Eminent, så berättar vi mer om vad du vinner på att välja en husbyrå.

OSKAR LÄRN
VD, projektledare

+46 704 – 95 82 14
oskar@eminentreklambyra.se

Stora Nygatan 40
211 37 Malmö
info@eminentreklambyra.se
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö
info@eminentreklambyra.se

© 2021 Eminent Reklambyrå