År 2030 finns en destination alla vill besöka. Där framtidens boende och företagande möter befintlig infrastruktur och upplevelser i världsklass.

WOW2030


4 500 000 kvm mark ligger redo för bostäder på bästa läge vid Bjäre strand. Med Koenigsegg som bygger världens snabbaste bilar och ledande aktörer som Schneider Electric har en av landets mest intressanta destinationer för företagande börjat att växa fram.

I norra Ängelholm finns 570 000 kvm redo att exploateras. Med 80 000 000 människor inom två timmars resväg är det här utmärkt plats för upplevelser i världsklass. Varför inte tänka längre och bygga Europas nästa stora turistattraktion här?


  • https://eminentreklambyra.se/wp-content/uploads/2020/01/wow_large.jpg

  • https://eminentreklambyra.se/wp-content/uploads/2020/01/wow_large2.jpg


Ett varumärke och identitet arbetas fram för området med ambition att hitta den perfekta etableraren som ser affärsmöjligheterna och har förmågan att förstå potentialen i ytan. Namnet WOW2030 väljs på grund av det attraktiva läget, med superinfrastruktur och egen flygplats på plats från start.

Eminent inleder det strategiska arbetet med identifikation av målgrupperna och lämpliga sätt samt kanaler att kommunicera med den perfekta etableraren.

Vi paketerar visionen för området i en animation, folder, hemsida och sociala medier. Vi uppmanar att det går att göra det omöjliga möjligt.

https://youtu.be/ZSC8Ht9uzJQ

Söker du en byrå som är bra på både kommunikation och relationer? Välkommen att kontakta Eminent, så berättar vi mer om vad du vinner på att välja en husbyrå.

Kontakt

Oskar Lärn

VD, projektledare
+46 704 - 95 82 14
oskar@eminentreklambyra.se