Årets Byrå 2021

Eminent tog en hedrande 2:a plats i Årets Byrå i vår kategori. Vi är så tacksamma för den här bekräftelsen från våra kunder. Nu dyker vi ner rapporten för undersökningen och jobbar vidare på att förbättra vårt samarbete ytterligare.

Bästa platsen i världen?

Skepparkroken ligger vackert beläget vid Skälderviken i Ängelholms kommun. Här utvecklar PEAB ett helt nytt bostadsområde.

Nominering

Eminent Reklambyrå är nominerade till Årets byrå 2020 i kategori Reklam 7-15 MKR! Riktigt bra start på det nya året!

Hitta tillbaka till Caroli!

Hur driver man tillbaka trafik till ett centra som har den geografiska förutsättningen för att vara en attraktiv hangout, men med tiden allt mer tappat sin dragningskraft?

WOW2030

År 2030 finns en destination alla vill besöka. Där framtidens boende och företagande möter befintlig infrastruktur och upplevelser i världsklass.

Bryt gamla vanor

År 2030 kommer dubbelt så många människor att röra sig inom, till och från Västra Hamnen, men hur ska alla ska få plats? För att kunna dela på infrastruktur och plats är det nödvändigt att fler hittar smartare sätt att resa. Mobility Challenge, som drivs av föreningen Västra Hamnen – ’Have it all’, är ett lekfullt sätt att ta sig an en viktig fråga.

Förstudie E-handel

Frågetecken kring skalbarhet och internationell handel i nytt E-handelsprojekt. Vi flyttar fokus från webbshop till E-handel.