Bryt gamla vanor med Västra Hamnen Have It All

Bryt gamla vanor med Västra Hamnen Have It All

År 2030 kommer dubbelt så många människor att röra sig inom, till och från Västra Hamnen, men hur ska alla ska få plats? För att kunna dela på infrastruktur och plats är det nödvändigt att fler hittar smartare sätt att resa. Mobility Challenge, som drivs av föreningen Västra Hamnen – ’Have it all’, är ett lekfullt sätt att ta sig an en viktig fråga.Tre år i rad har succétävlingen Mobility Challenge arrangerats. Syftet med tävlingen är att uppmuntra människor att prova hållbara och hälsosamma sätt att ta sig till och från jobb och bostad. Det lag som gjort störst förändring är det som först och främst premieras. Den som redan reser hållbart kan också engagera sig genom att inspirera och peppa andra tävlande. Huvudsaken är komma igång med en förändring och att göra det tillsammans!

I årets upplaga samarbetade Mobility Challenge med andra aktörer som Skånetrafiken, Hövding, Voi, Circ och Forenom Aparthotel. Tillsammans med alla samarbetspartners kunde vi höja ribban ännu ett steg på tävlingen. Företagens engagemang i hållbarhetsfrågan och tävlingen underlättade för deltagarna att resa mer hållbart genom att de fick chansen att exempelvis prova på olika resemedel. Deras bidrag var en stor och betydande del till ett väldigt lyckat Mobility Challenge år 2019.

Eminent har tillsammans med Altitude Meetings haft uppdraget att paketera och ta fram ett koncept för årets Mobility Challenge. Det gjordes genom att adaptera tidigare material och grundtanke. I årets tävling lades stort fokus på att ta ett ytterligare grepp kring hållbar utveckling genom att bland annat synliggöra viktiga aktörer i frågan. Syftet och målet var att ta steget mot en modernare stad och uppmuntra människor att tänka mer klimatsmart i sina vardagliga val.


Eric Malmberg

Projektledare
+46 701 – 54 58 03
eric@eminentreklambyra.se  Se fler case

Söker du en byrå som är bra på både kommunikation och relationer?
Välkommen att kontakta Eminent, så berättar vi mer om vad du vinner på att välja en husbyrå.

OSKAR LÄRN
VD, projektledare

+46 704 – 95 82 14
oskar@eminentreklambyra.se

Stora Nygatan 40
211 37 Malmö
info@eminentreklambyra.se
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö
info@eminentreklambyra.se

© 2021 Eminent Reklambyrå