Blogg

Pallplats i årets viktigaste tävling

Vi på Eminent är jättestolta över vår andraplats i tävlingen Årets Byrå 2022. Placeringen är hedrande eftersom den bygger på våra kunders omdömen om oss. Och såhär glada blev vi när vi fick veta!

Eminent tror på mjuka paket

Ett hjärtligt tack till alla våra kunder för ett fint år 2021. Som julklapp till er valde vi att skänka ett bidrag till IM. En gåva som gör skillnad.

Årets Byrå 2022!

Wow! Eminent Reklambyrå är för tredje året i rad nominerad i Årets Byrå Sverige 2022. Några dagar före dopparedan kom nyheten som fick oss att dansa in i julen.

Fina affärer på Mellby Center

Att se nya och lite otippade affärsmöjligheter inom detaljhandeln är vår grej. Ta vår kund Mellby Center i Mellbystrand exempelvis. Ett köpcenter fyllt till bredden med olika butiker och restauranger som kan dra nytta av varandra i sin dagliga affär.

Byrån med kål på läget

Vissa dagar är bättre än andra. Som när vi får åka ut till Mikael Dahlberg, bonden som envist odlar sin mark i Klagshamn ett stenkast från stan. 6000 trendiga grönkålsträd redo att skördas och vi är ute i fältet för att berätta om det.

Premiärnerver (pirr pirr)

Just nu pågår en av de största etableringarna inom handel i Sverige under 2021. Gissa om vi är nöjda över att få ha ett finger med i spelet när Nordic Outlets flaggskeppsbutik öppnar i Malmö.

Där grannar möts – online!

Får vi lov att presentera Carolis nya hemsida! Nya färger, ny tonalitet och framför allt helt nya tekniska möjligheter. 

Reklambyrån goes rugged

Har man kreativitet som affärsidé är det bra med en annorlunda kickoff. Byta miljö, skapa nya arenor för samtal och flytta skapandet till andra platser. Därför tog vi skärgårdsbåten till Vrångö i Göteborgs södra skärgård, och slog upp våra laptops vid kajkanten. Ritade upp nya strategier i gummistövlar. Så gött det blev .…

ÅRETS BYRÅ 2021

Eminent tog en hedrande 2:a plats i Årets Byrå i vår kategori. Vi är så tacksamma för den här bekräftelsen från våra kunder. Nu dyker vi ner rapporten för undersökningen och jobbar vidare på att förbättra vårt samarbete ytterligare.

Nominering

Vad kul! Vi är nominerade!

Nominering

Eminent Reklambyrå är nominerade till Årets byrå 2020 i kategori Reklam 7-15 MKR! Riktigt bra start på det nya året!

Söker du en byrå som är bra på både kommunikation och relationer?
Välkommen att kontakta Eminent, så berättar vi mer om vad du vinner på att välja en husbyrå.

OSKAR LÄRN
VD, projektledare

+46 704 – 95 82 14
oskar@eminentreklambyra.se

Stora Nygatan 40
211 37 Malmö
info@eminentreklambyra.se
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö
info@eminentreklambyra.se

© 2021 Eminent Reklambyrå