BÄSTA PLATSEN I VÄRLDEN?

BÄSTA PLATSEN I VÄRLDEN?

Skepparkroken ligger vackert beläget vid Skälderviken i Ängelholms kommun. Här utvecklar PEAB ett helt nytt bostadsområde.Ängelholms kommun är en välutvecklad region och i Skepparkroken finns fantastiska möjligheter att leva ett aktivt och bekvämt liv med närhet till det mesta. Kommunikationerna är utmärkta vare sig man reser med cykel, bil, buss, tåg eller flyg. Fina vandrings-och cykelleder gör det enkelt att ta sig runt och ger en nästan gränslös frihet. I området finns skola, vård och service. I Ängelholms tätort, ett par kilometer bort, finns allt man förväntar sig av stadens puls. I Skepparkroken knyts ett hänförande landskap ihop med framtidens hållbara boende.

För att förstärka bilden av Skepparkrokens bostäder som den bästa platsen i världen att bo på arbetas ett varumärke och en egen identitet fram. Vi identifierar och tydliggör projektets styrkor samt svagheter, dess utmaningar och möjligheter gentemot omvärlden. Vår nulägesanalys mynnar ut i projektets värdeord – havsnära, trygghet, lugn och ro samt natur.

Dessa får tillsammans med bostadsområdets konkurrensfördelar utifrån landskapets unika karaktär, goda kommunikationer och samhällsnära tjänster ligga som grund för vår storytelling tillsammans med ett anpassat budskap och aktivitet mot respektive målgrupp för bästa effekt i kommunikationen.


Oskar Lärn

VD / Projektledare
+46 704 – 95 82 14  
oskar@eminentreklambyra.se  Se fler case

Söker du en byrå som är bra på både kommunikation och relationer?
Välkommen att kontakta Eminent, så berättar vi mer om vad du vinner på att välja en husbyrå.

OSKAR LÄRN
VD, projektledare

+46 704 – 95 82 14
oskar@eminentreklambyra.se

Stora Nygatan 40
211 37 Malmö
info@eminentreklambyra.se
Stora Nygatan 40
211 37 Malmö
info@eminentreklambyra.se

© 2021 Eminent Reklambyrå