Oskar LärnVD, projektledare

”Jag blir nöjd när vi lyckas vända en situation och nå de mål som vi satt upp. Och jag är stolt över att vi har en eminent stämning, ett stort engagemang. Kontakten med medarbetare och kunder och att vi har roligt i processen är viktig.”

 

Vad har du lärt dig i ditt arbete på Eminent?

Jag har lärt mig att strukturera företagande och att det inte räcker med att tro, man måste veta. Vad jag strävar efter är att på ett lustfyllt sätt skapa ordning i processer. Man ska inte se att det finns en organisation. Men den ska finnas där, så att allt fungerar.

 

Vad är du särskilt mån om som VD för Eminent?

Vi är en reklambyrå som jobbar med produktion. Det betyder att vi har ett kreativt rum. Men vi sätter också en ära i att leverera i tid, allt ska gå i mål. Våra kunder ska se att vi arbetar väldigt strukturerat och att det om gäller är ”return of investment”. Det ska helt enkelt vara lönsamt att arbeta med oss.

 

Berätta om dig själv

Jag är född och uppvuxen i Lund. Ägnar fritiden åt familjen och åt att vara ute i naturen – jaga, segla, plocka svamp. Har också en rad styrelseuppdrag.


Vägen hit

Studerade kommunikationspsykologi, kommunikationssociologi och informationsteknik. Utbildade sig vid den grafiska linjen på HDK i Göteborg till faktor. Drivit reklambyrå sedan 2001.

Kontakta Eminent!

Skicka ett mail, så återkommer vi så fort vi kan.