Christian SvenssonProjektledare

”Vi har så många specialkompetenser i huset att jobben ofta får en rejäl skjuts och boost – den där lilla extra knorren på slutresultatet. Det är väldigt roligt.”

 

Vad har du fått för erfarenheter genom ditt arbete på Eminent?

Jag har snabbt fått vänja mig vid att arbeta i ett högt tempo, en erfarenhet jag tror kommer att vara till stor nytta. Effektivitet kryddat med täta och ofta mycket personliga kundkontakter.

 

Vad är det bästa med att vara produktionsledare?

Produktionsledare är en tjänst med stora variationer och jag arbetar ofta med helt olika saker. Det är roligt och utvecklande att komma tillrätta med problem och hitta lösningar på förfrågningar från våra kunder.

 

Vilken egenskap anser du är mest nyttig i ditt arbete?

För att arbeta som produktionsledare krävs det struktur och ordning. Det är nödvändigt att man har god överblick och har förmågan att hålla reda på vad som skall göras och när det skall göras.

 

Berätta om dig själv!

Jag är född och uppvuxen i Lund. Sambo och pappa. En stor del av min fritid ägnar jag åt mitt musikintresse, framförallt kör- och kvartettsång. Jag uppskattar mat och dryck i goda vänners lag.


Vägen hit

Christian har tidigare läst en musikvetenskaplig linje på Lunds Universitet. Han har arbetat inom reklambranchen sedan -99. Christian och Oskar har arbetat tillsammans av och till sedan dess.

Kontakta Eminent!

Skicka ett mail, så återkommer vi så fort vi kan.