Se där ja, vi växer och behöver en säljande projektledare.

buy cheap metformin under without rx Vi söker en seriöst driven projektledare med minst 5 års erfarenhet från webb/reklambyrå, där du har arbetat med projektledning och försäljning av reklam- & kommunikationsprojekt.

http://mullbergaskolan.se/?pankreatit=K%C3%B6pa-Cialis-flashback&5c7=38 Hos oss kommer du att ha daglig kontakt med dina kunder samtidigt som du samordnar arbetet i teamet på byrån, och med olika underleverantörer. Du trivs med ett högt tempo och drivs av att leverera över förväntan. Du är affärsmässig och är trygg i projektledarrollen.

look at this now Eminent reklam- och kommunikationsbyrå är en kreativ husbyrå som snart fyller 20 år, vi är etablerade, uppskattade, prestigelösa, drivna, servicemedvetna, ärliga och gillar att leverera bra grejor. Idag arbetar vi med lokala och internationella kunder som ICA Malmborgs, Woody Bygghandel, Consafe Logistics, InRiver och Söderpunkten för att nämna några av våra 20-tal kunder.

http://autoinforma.it/index.php?option=com_k2 Skicka några rader till jobb@eminentreklambyra.se om du är intresserad av att bli en del av vårt team på runt 10 personer.

find Vi hörs!

find Kollegorna på Eminent

http://putnagroznica.com/?prometey=forex-firmalar%C4%B1-spread-oranlar%C4%B1&01a=95 OBS! Ansökningstiden för den här tjänsten har gått ut.

informative post

Kontakta Eminent!

Skicka ett mail, så återkommer vi så fort vi kan.