binäre option schweiz  

Webshop – PoG Woody Bygghandel

http://lesbian-spankings.com/?siska=opzioni-binarie-strategia-triangolo opzioni binarie strategia triangolo När PoG Woody Bygghandel skulle lansera webshop fick Eminent uppdraget att ta fram formen:
– Design
– Fotografering
– Annonser
– Banners, FB

azzioni binarie Gå till webbshoppen.

Vår lösning

option piattaforma trade Tillsammans med Evry som är leverantör av affärssystemet Trygg/ 2000 tog Eminent fram en form för den nya digitala satsningen. En e-handelsmodul kopplades till systemet och på bara några veckor gjordes allt material klart och lades upp. Nu kunde proffskunderna logga in och få en utökad webbplats med lättanvända och smarta verktyg. Samtliga varugrupper fotograferades ute på plats i Malmöbutiken för att sedan retuscheras av Eminent. Webshopen är gjord i Umbraco som är ett open source CMS.

köp kamagra gel Omsättningen via webshopen står fortfarande för en mindre del av PoG Woody Bygghandels försäljning men då ska man ha i åtanke att den bransch som ökade sin försäljning mest under 2015 var bygghandeln (38%*). Praktiskt taget alla köp har digitala inslag idag. Dagens konsumenter vill ha en friktionsfri köpupplevelse oavsett kontaktyta. Sänkningen av ROT-avdragen och de ökade amorteringskraven gör nya affärsmöjligheter som en webshop innebär allt viktigare.
* e-barometern för 2015

iqopcion Här hittar du fler av våra uppdrag för PoG Woody:

opzioni binarie 60 secondi opinioni Övergripande strategi och form
Butiksinredning
Kundtidning

Most Recent Projects
Kontakta Eminent!

Skicka ett mail, så återkommer vi så fort vi kan.