Toyo

Eminent reklambyrå i Malmö arbetar med restaurang Toyo

På Skomakaregatan 3 i Lund ligger restaurang TOYO. Där bjuds man på smaker från Asien och drinkar av internationell klass.

Om projektet

Målet var att få fler lunchgäster att hitta till TOYO. En digital kampanj baserad på Facebook-annonsering i kombination med en säljande landningssida togs fram.

 

Eminent reklambyrå i Malmö arbetar med restaurang Toyo

 

Om resultatet

Facebook-annonsen nådde 37 000 personer, 221 gillade annonsen och nästan 2 000 klickade in på kampanjsidan. Antalet besökare vid luncherna mer än dubblerades under kampanjperioden. Överraskande många nya gäster som inte utnyttjat erbjudandet hittade också till restaurangen.

Om formen – tankar från vår formgivare

En del av projektet bestod av att ta fram en ny form för kampanjen. Upptäckarglädje och utforskande av andra kulturer och länder var utgångspunkten, att Toyo hämtat inspiration från Asiens kök och gjort om det till något eget.
Gravyrtekniken är en gammal tryckteknik som ger den rätta känslan. De tidigaste transportmedlen användes för att symbolisera resan som både besökare och restaurangen gör. Linneduken i bakgrunden fick ligga som botten för att andas en air av fine dining men också som en koppling till de tyger som transporterades med världsomseglarna och upptäckarna av en ny värld.
För att förtydliga och framhäva namnet så städades logotypen upp och lades i en stor box. Den fick en stor kontrast och väl tilltagna dimensioner. Som en stämpel. Tyngd kombinerat med lättheten i texten.

Most Recent Projects
Kontakta Eminent!

Skicka ett mail, så återkommer vi så fort vi kan.