PoG Woody Bygghandel

Genom att vara en komplett bygghandel med personlig service, kunnig personal och välkända leverantörer hjälper PoG Woody Bygghandel sina kunder att öka lönsamheten i byggprojekt. PoG Woody Bygghandel är ett familjeföretag som startades 1904 och som nu har sex butiker i Skåne. Ingår sedan 1999 i bygghandelskedjan Woody som ägs av lokala entreprenörer med över 100 anläggningar från norr till söder. 2015 lanserades den nya webbshoppen.

PoG Webshop

Koncept

”Tillsammans gör vi Skåne lite blåare.” Konceptet bygger och tar till vara på PoG Woody Bygghandels kärnord: gemenskap, lokala, kunniga. Personlig service och professionell rådgivning i samband med ett lokalt anpassat sortiment har visat sig vara ett vinnande koncept.

Om formen

Utgångspunkten var att grafiken skulle spegla byggbranschen och samtidigt vara tydlig och få en unik stil. Därför användes en plywoodskiva som bakgrundsbild och all bärande text skrevs för hand med en blyertspenna – precis som snickaren gör – allt för att tydliggöra att PoG är en bygghandel för proffsbyggare och proffskunder. PoG Woody Bygghandels profilfärg – blå – användes som en bärande färg till de olika komponenterna. Eminent rekommenderade även sponsring av Malmö FF för att förstärka budskapet ”Tillsammans”. Sedan 2015 är de med i MFFs Nätverket. Tillsammans de haft lyckade nätverksträffar, fotbollsevent med kunder och i oktober 2016 lanserades reklamfilmen ”Kom i mål”.

Här hittar du fler av våra uppdrag för PoG Woody:

Butiksinredning
Kundtidning
Webshop

Most Recent Projects
Kontakta Eminent!

Skicka ett mail, så återkommer vi så fort vi kan.