Nestlé Professional

http://globalplusz.hu/?silkoy=operazioni-buinarie&49b=1a Nestlé Professional är ett internationellt företag med säte i Schweiz.

Om projektet

http://www.paoloruggirello.it/?ireop=cnm-money-autopzioni-binario För denna uppdragsgivare agerar Eminent som en mix av inhouse-byrå och kreativ byråpartner. Inför lanseringen av Nestlés nya kaffemaskin Nescafé Milano gjorde Eminent ett säljmaterial som var anpassat för olika marknader. Nescafé Milano var riktad till ett B2B-segment i Asien, USA och södra Europa.

Om idén

Learn More Ett säljmaterial som inspirerade, utbildade och addera värde till produkten togs fram. I detta uppdrag var det också viktigt med en tilltalande formgivning med fotografier av mycket hög kvalitet. Stjärnan i kampanjen är The Coffe Table Book, en elegant bok som presenterar kaffe- och latteart både informativt och vackert. Det grafiska uttrycket i boken används som grund för övriga enheter i kampanjen.

Nescafé Milano-caféer

http://www.mariawolff.es/?klipetos=estrategia-de-triangulos-opciones-binarias&dc5=4b The Coffe Table Book är så lyckad att Nestlé valt att använda foton och material från boken till lanseringen av Bukarests första Nescafé Milano-café. Eminent har även tagit fram underlägg, etiketter, muggar med mera, som kan användas på Nestlés olika caféer ute i världen.

Most Recent Projects
Kontakta Eminent!

Skicka ett mail, så återkommer vi så fort vi kan.