Nativekampanj till Medborgarskolan Syd

Medborgarskolan är en välkänd aktör som erbjudit kurser till privatpersoner under många år. På senare tid riktar man sig även till företagsmarknaden. För att profilera sig bestämde sig Medborgarskolan i Skåne att satsa på en nativekampanj i www.8till5.se. Nativeannonsering är ett relativt nytt begrepp som i korthet handlar om köpt reklamyta i en digital publikation. Vi på Eminent har varit tidigt ute med att erbjuda native-tjänster till våra kunder och har vid det här laget en gedigen erfarenhet av native.

Om projektet

Hur upplever andra företag Medborgarskolans kurser? Vilken affärsnytta fick de av specialiserad vidareutbildning? För den här nativekampanjen valde vi att intervjua några av Medborgarskolans kunder. Resultatet blev en aktuell artikelserie med inslag från det lokala näringslivet.

Resultatet

Kampanjen fick stor uppmärksamhet för sin annorlunda infallsvinkel. Särskilt intressant var det faktum att de intervjuade företagen hjälpte till att sprida kampanjen i olika digitala medier, något som ökade genomslagkraften enormt.

Läs artiklarna

Most Recent Projects
Kontakta Eminent!

Skicka ett mail, så återkommer vi så fort vi kan.