In Nyheter

opzioni binarie daily buy strattera Reklambyrån Eminent i Malmö har utvecklat en egen strategi för att utveckla lyckade digitala kampanjer. Genom att använda välbeprövade DM-tekniker får man resultat utöver det vanliga. Nu planerar byrån att rekrytera ytterligare två medarbetare.

http://blog.pinkprincess.com/?svecha=roberto-molina-trader&649=92 roberto molina trader – Att skapa digitala kampanjer är ganska lätt, att göra dem effektiva är betydligt svårare säger Ingrid Svalin, projektledare och copywriter på den Malmöbaserade byrån. Vill man se resultat gäller det att veta vad det är som konverterar. En lyckad kampanj handlar inte bara om att få en hög click-through-rate. Det viktiga är att besökarna gör det du vill att de ska göra, till exempel beställa från din webbshop eller besöka din fysiska butik.

http://www.nursesnow.com.au/?sikvel=trading-and-investment-strategies-in-behavioral-finance&520=a3 Ingrid har arbetat med direktmarknadsföring (DM) sedan 80-talet. På den tiden var det kataloger och kuponghäften som gällde. Eftersom postala utskick var dyra gällde det att maximera utfallet. Genom att testa sig fram på ett systematiskt sätt växte det fram en kunskapsbas som är lika högaktuell idag. Nu använder Ingrid sin DM-kunskap för att utforma framgångsrika digitala kampanjer åt byråns kunder.

a knockout post – Vi ser det här som en spjutspetskompetens. Att skapa hemsidor, sökordsoptimera och lägga upp kampanjer är jättebra, men för att få resultat gäller det att kunna hantverket. I DM finns det en skatt av smarta marknadsföringsknep att hämta, det gör vi på Eminent och därför får vi mätbara resultat som vi kan vara stolta över.

opzioni binarie expired time Nu expanderar Eminent och planerar att under året rekrytera fler medarbetare. Reklambyrån har som målsättning att gå från dagens elva till tretton medarbetare under 2016.

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakta Eminent!

Skicka ett mail, så återkommer vi så fort vi kan.