Inte så krångligt

Digitala paket till fasta priser

Behöver du en bättre hemsida? Vill du få hjälp med att skapa bra Content till din blogg? Eminents smarta paket gör det enkelt att köpa digitala lösningar. Med paketen ser du tydligt och klart vad som ingår och kostnaden är kristallklar från början.
Vill du veta mer – slå en signal!
040-607 17 20

digitala paket

Du vet alltid vad det kostar!

Klart, koncist och utan överraskningar. Våra digitala paket inkluderar kompletta lösningar – till ett fast pris. Processen förenklas av att vi kan hoppa över offerten eftersom prislappen redan är bestämd på förhand. För dig som kund känns det tryggt att veta vad fakturan kommer att sluta på. Vill du ha speciallösningar som inte ingår i paketen går även det att fixa. Då får du ett kostnadsförslag på tillägget innan vi sätter igång så att du vet vad som gäller.

På Eminent sätter vi en stor ära i att arbeta strukturerat och snabbt. Vi har total transparens i hela processen och som kund har du insyn i arbetet från uppstart till leverans. När vi bygger hemsidor kan du följa arbetet ”live” i realtid och se hur din hemsida växer för var dag. Självklart tillfaller allt material våra uppdragsgivare efter avslutat arbete.

Digitala paket

Våra digitala paket inkluderar kompletta lösningar till ett fast pris. Speciallösningar som inte ingår i paketen ordnar vi det med.

Stor hemsida paket

Stor hemsida

Paketlösningen för dig som vill ha en komplett, responsiv webbplats. Välgjord och professionell design med cirka 30 undersidor.

Liten hemsida paket

Liten hemsida

Ett mindre och mer ekonomiskt alternativ med cirka 10 undersidor. En snygg, responsiv och genomtänkt webbplats till fast pris.

SEO basic paket

SEO av hemsida

Paketet för dig som har en befintlig webbplats och som vill förbättra möjligheterna att få fler besökare.

Content Marketing paket

Innehållsproduktion

Dåligt med tid att skapa nytt relevant innehåll till er hemsida? Med det här paketet tar vi löpande fram nya SEO-anpassade undersidor till befintlig webbplats.

Översyn och support paket

Översyn & support

Er webbplats i trygga händer. Regelbunden backup av filer och databaser, löpande uppdateringar av WordPress och löpande support.

paket-pr-paket

PR-paket, Mynewsdesk

Lösningen för dig som har ett digitalt pressrum med Mynewsdesk. Paketet innebär att vi lägger upp pressrummet samt löpande skriver och publicerar pressreleaser.

Kontakta Eminent!

Skicka ett mail, så återkommer vi så fort vi kan.